Bij mij waren tijdens de zwangerschap alleen dranken met best veel suiker of zout te verdragen. Ik dronk ineens alcoholvrij witbier (hoegaarden of affligem - bavaria hadden mijn schoonouders gehaald maar dat ging ook helemaal mis), heldere appelsap, bouillon, het vocht van instant noodles en O.R.S., terwijl ik normaal op water en caffeïnevrije thee leef, maar dat kwam er bij mij net zo snel weer uit als het erin ging. Ik was overigens niet zo ver als jij nu bent, bij mij was de misselijkheid gelukkig telkens over na zo'n 16-18 weken. Het rijtje is natuurlijk niet bijzonder gezond, wat dat betreft zou ik ORS nog het meest aanraden (al is dat ook gewoon suiker en zout), maar uitdrogen is natuurlijk ook niet gezond, en wellicht bevat het iets wat bij jou ook op de een of andere manier wel verdraagbaar is en jou helpt om net dat beetje meer vocht binnen te krijgen. (Overigens kon ik daarmee ook niet ineens grote hoeveelheden op een dag drinken, maar wel meer dan met water of thee.)