Banketstaaf

Hallo,

Misschien een rare vraag, maar gister zit ik heerlijk te genieten van en stuk banketstaaf, schiet mij in een keer te binnen dat spijs ook van rauwe ei wordt gemaakt......,
Weten jullie of je nou wel of geen spijs mag tijdens de zwangerschap?

Groetjes
 
Dankje, dacht ik ook al maar wou het toch even checken...., pffff maak me dan altijd weer gelijk zorgen! Maar dan eet ik vanavond lekker nog een stukje en ga ik ook van het kerstbrood genieten met het ontbijt mmmmmmmm

Fijne dagen!!!
 
quote: Hope74 reageerde document.write(friendlyDateTimeFromStr('20-12-2008 16:44:34'));

spijs is toch gewoon gemalen amandelen met suiker??? Of word ik nou gek?


Ha ha, Hope je bent niet gek geworden...er zit trouwens ook nog iets van citroenschil in geloof ik ( kan me nog herinneren dat mijn moeder het vroeger maakte) maar als ze het gebruiken om te bakken ( dus kerststol e.d) wordt er een ei in gedaan om het te laten plakken, maar dan wordt het dus nog verhit. Als je een pakje van Baukje gebruikt staat er ook op dat je er nog een losgeklopt ei bij kunt doen. Dan is ie gewoon beter te verwerken.



 
Terug
Bovenaan