A
Anoniem
Guest
hoi meiden
wij hebben zelf scharrel kipjes in de tuin waar we elke week een lekker eitje van eten. maar ik heb ze het liefst zacht gekookt. dan heb je toch meer kans op salmonella? ook als het je eigen kipjes zijn? en daarmee bedoel ik het schone hok, want dat heb ik zelf in de hand, en dat ze buiten in de tuin loslopen in het zwarte zand.
waar komt die bacterie nou eigenlijk vandaan en wat zijn daar de risicos van tijdens je zwangerschap?
liefs janine
wij hebben zelf scharrel kipjes in de tuin waar we elke week een lekker eitje van eten. maar ik heb ze het liefst zacht gekookt. dan heb je toch meer kans op salmonella? ook als het je eigen kipjes zijn? en daarmee bedoel ik het schone hok, want dat heb ik zelf in de hand, en dat ze buiten in de tuin loslopen in het zwarte zand.
waar komt die bacterie nou eigenlijk vandaan en wat zijn daar de risicos van tijdens je zwangerschap?
liefs janine