A
Anoniem
Guest
Hallo,
Ik moet het volgende even kwijt hoor. We zijn gisteren lekker uit eten gegaan en ik had een heerlijk satetje van varkenshaas besteld. Omdat ik vaker bij die zaak kom en weet dat ze de sate daar niet zo goed doorbakken hebben we nog extra gevraagd om hem deze keer wel goed door te bakken. Na een tijdje krijgen we eindelijk ons eten en wat denk je......... hartstikke rauw van binnen. Dus toen voelde ik me weer rot omdat ik mijn bord terug moest sturen en heeft mijn vriend maar alleen zitten eten, want mijn eten kwam pas een kwartier later weer op tafel (weer halfrauw). Is het nou zo moeilijk voor dat soort instanties om er een beetje op te letten? Het is toch met dit weer niet teveel gevraagd om het vlees iets langer door te laten garen??
Zo dit irriteerde me even. Nu weer genoeg gezeurd en weer over tot de orde van de dag.
groetjes Danique
22w3d
Ik moet het volgende even kwijt hoor. We zijn gisteren lekker uit eten gegaan en ik had een heerlijk satetje van varkenshaas besteld. Omdat ik vaker bij die zaak kom en weet dat ze de sate daar niet zo goed doorbakken hebben we nog extra gevraagd om hem deze keer wel goed door te bakken. Na een tijdje krijgen we eindelijk ons eten en wat denk je......... hartstikke rauw van binnen. Dus toen voelde ik me weer rot omdat ik mijn bord terug moest sturen en heeft mijn vriend maar alleen zitten eten, want mijn eten kwam pas een kwartier later weer op tafel (weer halfrauw). Is het nou zo moeilijk voor dat soort instanties om er een beetje op te letten? Het is toch met dit weer niet teveel gevraagd om het vlees iets langer door te laten garen??
Zo dit irriteerde me even. Nu weer genoeg gezeurd en weer over tot de orde van de dag.
groetjes Danique
22w3d