Hoi mama's,
Misschien een wat domme vraag, maar ik probeer tijdens mijn zwangerschap ontzettend voorzichtig te zijn, dus ik stel 'm jullie toch.
Eten/aten jullie tijdens je zwangerschap wel eens gerookte zalm? Verhit dan wel natuurlijk. En hoe maken jullie dit klaar?
Ik wil graag pasta met gerookte zalm maken, maar ik vind het moeilijk in te schatten wanneer de zalm dan genoeg verhit is geweest.
Even kort hoe het recept eruit ziet: ik fruit uien aan in flink wat olie en doe daar geperste knoflook en dille bij. Als de pasta gekookt is, gaat die daar doorheen. In een apart pannetje maak ik met kookroom een vis-dillesaus en die gaat later over de pasta heen. Normaal gesproken gaat daar dus rauwe gerookte zalm over in stukjes gesneden. Nu wil ik die stukjes dus mee verhitten, in de pan met de pasta. Hoe lang zou dit moeten, denken jullie? Of zou ik dit nu gewoon echt niet moeten eten?
Sorry voor deze wat stomme vraag, maar vanwege mijn onzekerheid stel ik 'm toch.
Alvast bedankt voor het meedenken!
Misschien een wat domme vraag, maar ik probeer tijdens mijn zwangerschap ontzettend voorzichtig te zijn, dus ik stel 'm jullie toch.
Eten/aten jullie tijdens je zwangerschap wel eens gerookte zalm? Verhit dan wel natuurlijk. En hoe maken jullie dit klaar?
Ik wil graag pasta met gerookte zalm maken, maar ik vind het moeilijk in te schatten wanneer de zalm dan genoeg verhit is geweest.
Even kort hoe het recept eruit ziet: ik fruit uien aan in flink wat olie en doe daar geperste knoflook en dille bij. Als de pasta gekookt is, gaat die daar doorheen. In een apart pannetje maak ik met kookroom een vis-dillesaus en die gaat later over de pasta heen. Normaal gesproken gaat daar dus rauwe gerookte zalm over in stukjes gesneden. Nu wil ik die stukjes dus mee verhitten, in de pan met de pasta. Hoe lang zou dit moeten, denken jullie? Of zou ik dit nu gewoon echt niet moeten eten?
Sorry voor deze wat stomme vraag, maar vanwege mijn onzekerheid stel ik 'm toch.
Alvast bedankt voor het meedenken!