Gevacumeerde zalm invriezen of koken?

<p>Hoi, </p><p>Ik ben echt dol op gerookte zalm en vroeg mij dus af of je gevacumeerde zalm van de supermarkt zou kunnen invriezen geurende 24 of 48u en zo de listeria bacterie dood.</p><p>Ook maak ik graag mijn favoriete pasta met gerookte zalm snippers. Dit roer ik er normaal alleen op het laatst door. Maar zou ik het bijv ook 1 a 2 min kunnen meekoken in de saus om zo de mogelijk aanwezige listeria te doden?</p><p>Heeft 1 van jullie hier ervaring mee of meer informatie over? </p><p>Liefs</p>
 
Hoi.. 
Ik zou als ik jou was geen gerookte zalm uit een supermarkt halen.. je weet nooit hoe lang het al in het zakje zit en hoe er mee omgegaan is.. 
Ik werk in een viswinkel en onze gerookte zalm in vers en wij weten hoe oud het is en die kun je dus eten..
Mijn advies is dus om naar een goede viswinkel te gaan en daar gerookte vis halen.. en uiteraard altijd verhitten
 
Hoi.. 
Ik zou als ik jou was geen gerookte zalm uit een supermarkt halen.. je weet nooit hoe lang het al in het zakje zit en hoe er mee omgegaan is.. 
Ik werk in een viswinkel en onze gerookte zalm in vers en wij weten hoe oud het is en die kun je dus eten..
Mijn advies is dus om naar een goede viswinkel te gaan en daar gerookte vis halen.. en uiteraard altijd verhitten
 
Zou inderdaad voor verse zalm bij een viswinkel gaan. Die moet je dan ook nog wel verhitten. Die voorverpakte zalm wordt afgeraden om te eten tijdens je zwangerschap. Als je niet naar een viswinkel kan/wil dan kun je beter zalm uit de diepvries meenemen en deze goed verhitten. 
 
Terug
Bovenaan