[quote quote=10507219]De eerste bereiding telt niet mee in het verhaal van ‘maximaal één keer opwarmen’ (dus bijvoorbeeld spinazie koken of gewoon een warme maaltijd bereiden). Maar als je het daarna hebt afgekoeld, moet je het maar één keer weer echt doorwarmen. Als je het daarna weer afkoelt en opwarmt neemt het aantal bacteriën enorm toe. Die ruik je niet en zie je niet en misschien gaat het 9 van de 10 keer goed, maar je kunt er echt goed ziek van worden. En ook als je er niet zwaar ziek van wordt, is het nog steeds ongezond. Dus wees niet té zuinig, maar ga er wat slimmer mee om. Van een potje kun je bijvoorbeeld ook gewoon alleen de helft of 2/3 opwarmen. Als dat niet opgaat, kan het restant later gewoon nog gebruikt worden.. ?[/quote]
Nee zeker! Ik wil absoluut niet dat hij ziek word. Wel fijn je uitleg! Met die spinazie zou ik idd maar 1x geven na de bereiding.
soms is echt gokken, want normaal eet hij vaak wel 150gr en gister dus eigenlijk niks. Of je moet weer extra bijgeven en het andere opwarmen