Inderdaad vrij zout. Zou ik niet doen. Maar ben een muts met zout, beroepsdeformatie

Ik probeer de gerechten die we thuis eten in babyversie te maken. Dan went ze aan de smaak van thuis. Dat vind ik belangrijk.
Wat ideetjes van wat ze bij ons krijgt (bijna 8 maanden):
- aubergine met rijst, gehakt en kokosmelk (variant op een curry)
- courgette met verse basilicum, tomaat, zalm en macaroni
- risotto met pompoen, champignons en kip (zonder bouillon)
- snijboontjes met witte bonen (ik gebruik gedroogde ivm zout) en aardappel.
- bloemkool met aardappel, gehakt en kerrie kruiden zonder zout (jonnie boer heeft lekkere)
- bietjes met aardappel en zachte geitenkaas
- rijst met ei, lepeltje pindakaas, wortel, verse babymais en komkommer (variant op gado gado)
- kidneybonen (wederom gedroogd) met tomaat, paprika, gehakt en verse mais en evt avocado (variant op de chili con carne)
- spinazie met aardappel en ei
Ik probeer het simpel te houden qua smaak, niet teveel poespas, maar wel breed aanbod.
Als je nog meer wil, geef maar een gil ;-)