A
Anoniem
Guest
Hoi Karin,
Las zojuist dat jullie vanavond patatjes eten dat je die zelf wil gaan bakken.
Nu bakken wij altijd verse patat (wil sindsdien eigenlijk niet meer anders heerlijk) Het zal vast per aardappelsoort verschillen, wij gebruiken echt patataardappelen) maar zo doen wij het, misschien heb je er iets aan.....
Na het schillen zeer goed wassen en afdrogen en 4 min voorbakken op ca 180 / 190 graden. Wij laten ze altijd afkoelen (bak ze om een uur of 14.00 voor als we om 17.30 u eten. worden ze wat knapperiger!! En bakken ze dan ong 6 min af!!!
Eet smakelijk
groetjes
Achnita
Las zojuist dat jullie vanavond patatjes eten dat je die zelf wil gaan bakken.
Nu bakken wij altijd verse patat (wil sindsdien eigenlijk niet meer anders heerlijk) Het zal vast per aardappelsoort verschillen, wij gebruiken echt patataardappelen) maar zo doen wij het, misschien heb je er iets aan.....
Na het schillen zeer goed wassen en afdrogen en 4 min voorbakken op ca 180 / 190 graden. Wij laten ze altijd afkoelen (bak ze om een uur of 14.00 voor als we om 17.30 u eten. worden ze wat knapperiger!! En bakken ze dan ong 6 min af!!!
Eet smakelijk
groetjes
Achnita