Ik ben ook geen keukenprinses, maar het volgende is wel lekker.
Moten zalm kopen. Bestrooien met kruidenmix van versteegen (echt super lekker). Deze apart in een pan bakken.
Champignons, paprika, spinazie en doperwten bakken/warm maken.
Pot eigen merk witte pastasaus van perfekt. En dan pasta erbij.
Echt zo lekker!!
En als tussendoortje/extra hapje;
Gevuld stokbrood.
Koop af te bakken stokbrood (wit is het lekkerst) per 2 stokbroodjes heb je het volgende nodig;
400 gram gehakt, halve paprika, bakje champignons, 1 ui, knoflook (naar eigen smaak, ik gebruik en 4 teentjes in) gewone gehaktmix en stuk of 5eetlepels ketjapsaus (niet te veel, wordt het heel zout) (garnering: plakjes ontbijtspek en geraspte kaas)
De ingredienten hak je fijn in de hakmachine of fijn snijden met een mes en dan meng je alles door elkaar.
Stobroden door de helft snijden en daarna ook plat door de helft snijden.
Dan verdeel je de gehakt over het stokbrood (meestal heb je wel wat over voor losse gehaktballetjes)
Dan doe je de plakjes ontbijtspek verdelen over de stokbroodjes en als laatste strooi je de geraspte kaas over de stokbroodjes heen.
Dan doe je het 15-20 minuten in de oven op 180 graden en smullen maar (bereidingstijd kan verschillende zijn per oven)
Makkelijk voorgerecht: hollandse garnalen op een bedje van dun gesneden ijsbergsla met een scheutje cocktailsaus erover.
groetjes Mariska