Hoi,
In de voedingsadviezen lees ik dat kindjes van de leeftijd van mijn zoontje (ruim 9mnd.) langzaam aan niet te scherpe kruiden mogen eten. Maar wat is 'niet te scherp'? En hoeveel mogen ze?
Ik snap natuurlijk wel dat ik geen lepel sambal door zijn eten moet doen , maar kan ik wel een beetje zwarte of witte peper door zijn (en ons) eten doen. En paprikapoeder, kerrie of ketjap? Basilicum, koriander, tijm? Ik heb niet zoveel zin om te gaan experimenteren en hem per ongeluk een 'overdosis' geven!
Als hij voornoemde kruiden mag, dan wordt het met de pot meeëten ineens een stuk makkelijker.
Groetjes,
Gea
In de voedingsadviezen lees ik dat kindjes van de leeftijd van mijn zoontje (ruim 9mnd.) langzaam aan niet te scherpe kruiden mogen eten. Maar wat is 'niet te scherp'? En hoeveel mogen ze?
Ik snap natuurlijk wel dat ik geen lepel sambal door zijn eten moet doen , maar kan ik wel een beetje zwarte of witte peper door zijn (en ons) eten doen. En paprikapoeder, kerrie of ketjap? Basilicum, koriander, tijm? Ik heb niet zoveel zin om te gaan experimenteren en hem per ongeluk een 'overdosis' geven!
Als hij voornoemde kruiden mag, dan wordt het met de pot meeëten ineens een stuk makkelijker.
Groetjes,
Gea