Hoi, we zullen allemaal wel eens perongeluk iets doen wat niet 100% goed is. maar wat betreft dat vlees, volgens mij is het zo dat er eventueel die bepaalde (listerie fo hoe heet ie?) bacterie in vlees etc kan zitten. Als het dan nog rosé is zou die dan dus eventueel besmetting kunnen veroorzaken. Dat betekent niet dat je dus dan de pech moet hebben dat je net toevallig een besmet stuk hebt gegeten.....
toen ik nog niet wist dat ik zwanger was ( maar was wel al 5 1/2 week) heb ik een enorme sushi-aanval gekregen, bakken met sushi naar binnen gewerkt... is ook risicovol want rauwe vis....... en een keer bij de mexicaan stuurde ik een steak terug vanwege rose, maar ondanks dat ze heel aardig waren kreeg ik hem nog steeds rosé terug.... toen heb ik hem ook maar opgegeten.
de hygiene in nederland is toch dusdanig dat je je ook niet al te druk moet maken, maar je kunt natuurlijk gewoon pech hebben, dus wel zoveel mogenlijk aande adviezen houden!
groetjes en succes met je zwangerschap, mm,. 24wkn, 3dgn