Ha eters,
Wat een heerlijke verhalen. ik maak me soms overal druk om. Ik ben ook in Italie gweest en dan weet je soms helemaal niet wat je besteld en ze verstaan al helemaal geen engels daar. Dus ik had een stuk vlees welldone besteld, ik begon er lekker aan. Hap hap hap.... bleek het in het midden nog wat rood te zijn. In de schemering heb ik niet heel goed gezien wat ik toch had gehad maar heb het roodste laten. bang dat ik was, nu had ik vast een bacterie en zou mijn kindje doodgaan. Nou, ik heb gehuild!! weet je wat de VK zei. Ja, ze schrijven het allemaal wel en natuurlijk is het niet heel erg goed maar je hebt ook al een weerstand opgebouwt. Je hebt het roodste weggesneden ik zou me maar geen zorgen meer maken. de kans is zo klein dat de bacterie erin zit.
En een vriendin had precies hetzelfde een paar keer meegemaakt. Zij is zelfs een paar keer aan de diaree geweest, van eten waarvan ze dacht dat het goed was.
nou, die heeft een kerngezonde blozende baby!
natuurlijk moet je oppassen, maar bij per ongeluk zondigen moet je je geen zorgen maken. als je nu elke dag de eetvoorschriften aan je laars lapt kun je een keer wat oplopen, maar als je een keer per ongeluk iets verkeerds eet moet het wel heel toevallig zijn als het erin zit. dan heeft het gewoon zo moeten zijn. Maar de kans dat het niet zo is, is vele vele malen groter.
Dus weg alle zorgen!!!!!