Hallo
Even een vraagje...ik heb net een overheerlijke pizza "Mozzarella" gegeten van dokter Oetker. *Schrik* toen ik halverwege was zat ik me ineens te bedenken...mag ik wel mozzarella??! Ik heb wel de verpakking erbij gepakt, maar daar stond niet bij of het van rauwe of gepast. melk gemaakt was. Iemand hier eraring mee!? Dan hoor ik het graag.
Groetjes!!
Ps: Pizza is wel verwarmd bij 180 °C zal het die bacterie dan niet dode?! (als het van rauwe melk zou zijn? En dan nog moet het is het de vraag of er bacterie in zit. at hoeft natuurlijk helemaal niet.
Maar toch maak ik me een beetje zorgen
Even een vraagje...ik heb net een overheerlijke pizza "Mozzarella" gegeten van dokter Oetker. *Schrik* toen ik halverwege was zat ik me ineens te bedenken...mag ik wel mozzarella??! Ik heb wel de verpakking erbij gepakt, maar daar stond niet bij of het van rauwe of gepast. melk gemaakt was. Iemand hier eraring mee!? Dan hoor ik het graag.
Groetjes!!
Ps: Pizza is wel verwarmd bij 180 °C zal het die bacterie dan niet dode?! (als het van rauwe melk zou zijn? En dan nog moet het is het de vraag of er bacterie in zit. at hoeft natuurlijk helemaal niet.
Maar toch maak ik me een beetje zorgen