Hoi!
Heb zowat het hele forum uitgeplozen, maar nog geen discussie kunnen vinden hierover. Ik weet dat je fruit prima ik kan vriezen, en dan 's nachts ontdooien in de koelkast. Maar dan... Kan ik het fruithapje gewoon koud/op kamertemperatuur geven, of moet het eerst verhit worden (en dan afgekoeld) ivm de bacteriën die erin zitten?? (Met groente of complete maaltijden moet je goed verhitten, en niet maar opwarmen tot de juiste temperatuur).
Het zal wel niet vaak voorkomen, je kan het ook 48 uur in de koelkast bewaren, maar ben toch heel benieuwd!
Groetjes Jenneke, mama van Ivar
Heb zowat het hele forum uitgeplozen, maar nog geen discussie kunnen vinden hierover. Ik weet dat je fruit prima ik kan vriezen, en dan 's nachts ontdooien in de koelkast. Maar dan... Kan ik het fruithapje gewoon koud/op kamertemperatuur geven, of moet het eerst verhit worden (en dan afgekoeld) ivm de bacteriën die erin zitten?? (Met groente of complete maaltijden moet je goed verhitten, en niet maar opwarmen tot de juiste temperatuur).
Het zal wel niet vaak voorkomen, je kan het ook 48 uur in de koelkast bewaren, maar ben toch heel benieuwd!
Groetjes Jenneke, mama van Ivar