Ontdooien fruithapje

Hoi!

Heb zowat het hele forum uitgeplozen, maar nog geen discussie kunnen vinden hierover. Ik weet dat je fruit prima ik kan vriezen, en dan 's nachts ontdooien in de koelkast. Maar dan... Kan ik het fruithapje gewoon koud/op kamertemperatuur geven, of moet het eerst verhit worden (en dan afgekoeld) ivm de bacteriën die erin zitten?? (Met groente of complete maaltijden moet je goed verhitten, en niet maar opwarmen tot de juiste temperatuur).

Het zal wel niet vaak voorkomen, je kan het ook 48 uur in de koelkast bewaren, maar ben toch heel benieuwd!

Groetjes Jenneke, mama van Ivar
 
Ik maak het fruit altijd vers, de rest eet ik zelf op. Fruit opwarmen lijkt mij niet een goed idee tenziij je bijvoorbeeld appelmoes of stoofpeertjes maakt.


Groetjes Renée
 
Hoi, ik maak ook een week vooruit fruithapje's en dan hopla allemaal in de vriezer avond er voor er uit halen in de koelkast laten ontdooien en een half uurtje op kamer temperatuur laten komen en dan gewoon geven!!! ging prima
 
Terug
Bovenaan