Bloemkool met aardappel en tartaar
5 porties
- 250 gr. aardappelen
- 300 gr. bloemkoolroosjes
- 150 gr. tartaar
Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in kleine roosjes. Kook de aardappelen, bloemkool en tartaar in ongeveer 15-20 minuten gaar in een bodempje gaar.
Prak of stamp het mengsel fijn. Voeg evt. kookvocht toe. Verdeel het over 5 porties en je hebt weer wat in de diepvries.
5 porties
- 250 gr. aardappelen
- 300 gr. bloemkoolroosjes
- 150 gr. tartaar
Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in kleine roosjes. Kook de aardappelen, bloemkool en tartaar in ongeveer 15-20 minuten gaar in een bodempje gaar.
Prak of stamp het mengsel fijn. Voeg evt. kookvocht toe. Verdeel het over 5 porties en je hebt weer wat in de diepvries.