Kipgehakt met wortel en aardappel
4 porties
- 200 gr. worteltjes
- 200 gr. aardappelen
- 100 kipgehakt
- 1-2 eetlepel (opvolg) melk
Schrap de worteltjes schoon, was ze en snijd ze in plakjes. Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Doe de wortel, aardappel en kipgehakt met een bodempje water in en pan en breng alles aan de kook. Ongeveer 20 minuten.
Pureer/prak alles samen met de melk. Controleer of het smeuig genoeg is. Evt. kun je wat kookvocht er bij doen.
Verdeel het over 4 porties en je kunt het weer invriezen.
4 porties
- 200 gr. worteltjes
- 200 gr. aardappelen
- 100 kipgehakt
- 1-2 eetlepel (opvolg) melk
Schrap de worteltjes schoon, was ze en snijd ze in plakjes. Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Doe de wortel, aardappel en kipgehakt met een bodempje water in en pan en breng alles aan de kook. Ongeveer 20 minuten.
Pureer/prak alles samen met de melk. Controleer of het smeuig genoeg is. Evt. kun je wat kookvocht er bij doen.
Verdeel het over 4 porties en je kunt het weer invriezen.