Visfilet met komkommer
4 porties
- 150 gr. visfilet
- 200 gr. aardappelen
- 1/4 komkommer
Visfilet moet graaivrij en ontdooit zijn. Snijd deze in stukjes. Schil de aardappelen en snijd deze ook in stukjes. Schil de komkommer, verwijder de zaadlijsten en zaad en snijd het overige vruchtvlees in stukjes.
Breng de vis, aardappel, komkommer met een bodempje water aan de kook. Laat alles in 15-20 minuten gaar en zacht koken.
Pureer of prak de massa. Controleer of de massa smeuig genoeg is. Verdeel het over 4 porties. Dit kun je af laten koelen en invriezen.
4 porties
- 150 gr. visfilet
- 200 gr. aardappelen
- 1/4 komkommer
Visfilet moet graaivrij en ontdooit zijn. Snijd deze in stukjes. Schil de aardappelen en snijd deze ook in stukjes. Schil de komkommer, verwijder de zaadlijsten en zaad en snijd het overige vruchtvlees in stukjes.
Breng de vis, aardappel, komkommer met een bodempje water aan de kook. Laat alles in 15-20 minuten gaar en zacht koken.
Pureer of prak de massa. Controleer of de massa smeuig genoeg is. Verdeel het over 4 porties. Dit kun je af laten koelen en invriezen.