Op verzoek van Mickey hier 2 lekkere pastarecepten.
Pasta met courgette en tonijn - 2 personen
- Fussili (pasta)
- 2 blikjes tonijn in olijfolie
- 1 grote ui
- 2 courgettes
- Witte (droge) wijn om af te blussen
- Knoflook / provinciaalse kruiden / zout en peper
- Crème Fraiche (klein bakje)
Pasta koken. Ondertussen de ui snipperen, courgette in stukjes snijden en roerbakken in de wok. Tonijn uit laten lekken en erbij doen. Afblussen met witte wijn (2 glazen ongeveer) en even laten inkoken. Knoflook, peper, zout en flink wat provinciaalse kruiden erbij doen. Creme fraiche erbij doen en saus over de pasta doen!
Pasta met spinazie, spekjes, champignons en boursin - 2 personen
- Fussili (pasta)
- 1 grote ui
- dubbelpakje magere spekreepjes
- 2 bakjes (kastanje)champignons
- Pak deelblokjes spinazie
- Knoflook, peper en zout
- Pakje Boursin (half pakje is voldoende)
Pasta koken. Ondertussen ui en champgnons snijden. Ui fruiten, spekjes erbij, even aanbakken. Champignons erbij en goed roerbakken. Deelblokjes spinazie erbij en ook de knoflook, flink wat peper en zout. Als laatste de Boursin erbij doen zodat het lekker romig is en de saus kan over de pasta.
Bon appetit!
Wie heeft er nog meer een lekker recept?
Greets, Janneke
Pasta met courgette en tonijn - 2 personen
- Fussili (pasta)
- 2 blikjes tonijn in olijfolie
- 1 grote ui
- 2 courgettes
- Witte (droge) wijn om af te blussen
- Knoflook / provinciaalse kruiden / zout en peper
- Crème Fraiche (klein bakje)
Pasta koken. Ondertussen de ui snipperen, courgette in stukjes snijden en roerbakken in de wok. Tonijn uit laten lekken en erbij doen. Afblussen met witte wijn (2 glazen ongeveer) en even laten inkoken. Knoflook, peper, zout en flink wat provinciaalse kruiden erbij doen. Creme fraiche erbij doen en saus over de pasta doen!
Pasta met spinazie, spekjes, champignons en boursin - 2 personen
- Fussili (pasta)
- 1 grote ui
- dubbelpakje magere spekreepjes
- 2 bakjes (kastanje)champignons
- Pak deelblokjes spinazie
- Knoflook, peper en zout
- Pakje Boursin (half pakje is voldoende)
Pasta koken. Ondertussen ui en champgnons snijden. Ui fruiten, spekjes erbij, even aanbakken. Champignons erbij en goed roerbakken. Deelblokjes spinazie erbij en ook de knoflook, flink wat peper en zout. Als laatste de Boursin erbij doen zodat het lekker romig is en de saus kan over de pasta.
Bon appetit!
Wie heeft er nog meer een lekker recept?
Greets, Janneke