Wie vind het leuk om recepten uit te wisselen en dan met name voor onze kleintjes? Wat vinden ze echt heel erg lekker en wat zijn gerechten die je met het hele gezin kan eten?
Wij kregen van onze kraamhulp toen een lekker recept voor een spinazie schotel en ook Rodin vind m heerlijk!
700 gr aardappelschijfjes even voorkoken en vervolgens op de bodem van een ovenschaal leggen.
500 gr rundergehakt rul bakken in de pan en vervolgens een klein blikje tomatenpuree en 125ml creme fraiche (light) toevoegen en door elkaar roeren en nog even mee laten bakken. Het gehaktmengsel vervolgens op de aardappelschijfjes gooien. Hier overheen verdeel je 450 gr diepvries spinazie ala creme deelblokjes (niet ontdooien!!!). Strooi er een beetje parneermeel overheen en vervolgens een ruime hoeveelheid geraspte (30+) kaas.
30 min in de voorverwarmde oven op 175/180 graden. Mjammie!
Vandaag eten wij chili con carne maar dat is natuurlijk te pittig en heb ik voor Rodin alleen rijst, gehakt, bruine bonen en mais bij elkaar gedaan met een flinke eetlepel vocht van de bruine bonen. Ook dat vond hij super lekker! Vond ik zelf trouwens ook.
Ben benieuwd naar jullie ideetjes...
Liefs Nicole
Ps: Delani lust geen spinazie, dus zeggen we haar dat het een groene kaassaus schotel is. (Ze is nl gek op kaas). En laat nou net de groene kaassaus schotel tot haar lievelingsgerechten behoren ...
Wij kregen van onze kraamhulp toen een lekker recept voor een spinazie schotel en ook Rodin vind m heerlijk!
700 gr aardappelschijfjes even voorkoken en vervolgens op de bodem van een ovenschaal leggen.
500 gr rundergehakt rul bakken in de pan en vervolgens een klein blikje tomatenpuree en 125ml creme fraiche (light) toevoegen en door elkaar roeren en nog even mee laten bakken. Het gehaktmengsel vervolgens op de aardappelschijfjes gooien. Hier overheen verdeel je 450 gr diepvries spinazie ala creme deelblokjes (niet ontdooien!!!). Strooi er een beetje parneermeel overheen en vervolgens een ruime hoeveelheid geraspte (30+) kaas.
30 min in de voorverwarmde oven op 175/180 graden. Mjammie!
Vandaag eten wij chili con carne maar dat is natuurlijk te pittig en heb ik voor Rodin alleen rijst, gehakt, bruine bonen en mais bij elkaar gedaan met een flinke eetlepel vocht van de bruine bonen. Ook dat vond hij super lekker! Vond ik zelf trouwens ook.
Ben benieuwd naar jullie ideetjes...
Liefs Nicole
Ps: Delani lust geen spinazie, dus zeggen we haar dat het een groene kaassaus schotel is. (Ze is nl gek op kaas). En laat nou net de groene kaassaus schotel tot haar lievelingsgerechten behoren ...