Rood vlees

A

Anoniem

Guest
Hoe zat dat nou ook alweer met rood vlees? Wil dat zeggen dat je bijvoorbeeld geen biefstuk, gehakt en dergelijke mag eten? Nee toch!
Of heeft dat gewoon te maken met dat je geen rauw vlees mag eten.

Ik weet het ff niet meer.

Bedankt dames xxx
 
Hoi Barbarella,het wil zeggen dat je geen rauw vlees meer mag eten.Je mag zeker biefstuk eten maar dat moet dan wel goed doorbakken zijn!!De groetjes.
 
Hoi Barbarelle,

Inderdaad moet al je vlees (vis dus niet) goed doorbakken zijn. Voor gehakt geen probleem, bij een biefstuk (hoort voor mij toch echt rood te zijn) en een lamsrack vind ik dat hartstikke zonde. Voor mij is dat een reden om het 9 maanden te laten onder het motto "liever geen biefstuk dan vieze biefstuk" (neem ik een tonijnsteak), maar dat is natuurlijk helemaal een kwestie van smaak. Als jij van doorbakken houdt, is er geen enkel probleem.
Carpaccio, rosbief, frinkandeau, filet americain of tartaar op brood kunnen ook niet. Vleeswaren als rauwe ham, rookvlees, bacon en worstsoorten zijn bewerkt en die kunnen weer wel.

Eet ze.

goretjes,
Michelle
 
Okee, het is me weer helemaal duidelijk! Ik was even de 'rode' draad kwijt ;)

thnx ladies :)
 
Terug
Bovenaan