Rood vlees

Hoe zat dat nou ook alweer met rood vlees? Wil dat zeggen dat je bijvoorbeeld geen biefstuk, gehakt en dergelijke mag eten? Nee toch!
Of heeft dat gewoon te maken met dat je geen rauw vlees mag eten.

Ik weet het ff niet meer.

Bedankt dames xxx
 
Hoi Barbarelle,

Inderdaad moet al je vlees (vis dus niet) goed doorbakken zijn. Voor gehakt geen probleem, bij een biefstuk (hoort voor mij toch echt rood te zijn) en een lamsrack vind ik dat hartstikke zonde. Voor mij is dat een reden om het 9 maanden te laten onder het motto "liever geen biefstuk dan vieze biefstuk" (neem ik een tonijnsteak), maar dat is natuurlijk helemaal een kwestie van smaak. Als jij van doorbakken houdt, is er geen enkel probleem.
Carpaccio, rosbief, frinkandeau, filet americain of tartaar op brood kunnen ook niet. Vleeswaren als rauwe ham, rookvlees, bacon en worstsoorten zijn bewerkt en die kunnen weer wel.

Eet ze.

goretjes,
Michelle
 
Terug
Bovenaan