Saucijzenbroodje

<p>Hoi,</p><p>Ik heb vandaag bij de bakker een saucijzenbroodje gehaald (die daar ook vers worden gemaakt). Nu zag ik later dat het vlees nog iets rozig was op sommige plekjes. Zou dit uitmaken? Aangezien het op 180 - 200 graden in de oven is geweest? En dan bedoel ik meer voor toxoplasmose </p>
 
Ik maak me nooit zoveel zorgen over iets wat in de oven is geweest, want dat zijn idd hoge temperaturen... Maar goed ik ben niet heel streng voor mezelf hierin, anderen zullen er anders over denken
 
Als ik het op zoek gaat Toxoplasmose dood > 70 graden. Dus je zou denken dat het geen kwaad kan. Ik ben wel vrij streng voor mezelf... en wilde dit graag eens loslaten? Krijg je zoiets...?
 
Als het dood gaat bij >70 graden dan is het met 20 min op 180 graden echt wel dood dus ik zou me geen zorgen maken. Lekker los laten, je zult in de zwangerschap en met de baby straks niet altijd alles 100% kunnen beschermen/controleren helaas :(
 
Terug
Bovenaan