Hoi,
Ik heb spuw gehad en door ingevroren melk uit de diepvries weer
gekregen. Nu hoorde ik dat wanneer je de melk tot 65 graden verwarmd de
bacterieen doodgaan, zodat je toch ingevroren melk kunt blijven
gebruiken ipv alles te moeten weggooien. Ik vind dat namelijk zo zonde
en bovendien heb ik door kolven mijn diepvries behoorlijk vol liggen.
Ik weet tenslotte ook niet wanneer de sruw verdwenen is en in welke
flesjes het nu weer zit.
Wie heeft dit ook gehoord?
Groetjes Maaike
Ik heb spuw gehad en door ingevroren melk uit de diepvries weer
gekregen. Nu hoorde ik dat wanneer je de melk tot 65 graden verwarmd de
bacterieen doodgaan, zodat je toch ingevroren melk kunt blijven
gebruiken ipv alles te moeten weggooien. Ik vind dat namelijk zo zonde
en bovendien heb ik door kolven mijn diepvries behoorlijk vol liggen.
Ik weet tenslotte ook niet wanneer de sruw verdwenen is en in welke
flesjes het nu weer zit.
Wie heeft dit ook gehoord?
Groetjes Maaike