A
Anoniem
Guest
In het onderwerp over zalm ging het op een gegeven moment ook over molkshakes en een aantal dames die het toch wel jammer vonden dat je dat beter kan laten staan.
Maar je kunt natuurlijk ook zelf je milkshake maken. Als je een staafmixer of nog beter een blender hebt is dit heel simpel.
De standaard manier is melk , ijs en een saus voor op een toetje in de blender en flink hoog aan laten staan en klaar.
Andere manier (in mijn ogen lekkerder) vers fruit met melk , een klein beetje citroensap , eventueel om het iets zoeter te maken een drupje limonade en natuurlijk ijs.
Als je het met vers fruit maakt eerst het fruit in de blender / staafmixer pureren.
Op deze manier geen kans op een bacterie (tenzij jezelf niet hygienisch te werk gaat) en toch genieten!
Groet Xanthe
Maar je kunt natuurlijk ook zelf je milkshake maken. Als je een staafmixer of nog beter een blender hebt is dit heel simpel.
De standaard manier is melk , ijs en een saus voor op een toetje in de blender en flink hoog aan laten staan en klaar.
Andere manier (in mijn ogen lekkerder) vers fruit met melk , een klein beetje citroensap , eventueel om het iets zoeter te maken een drupje limonade en natuurlijk ijs.
Als je het met vers fruit maakt eerst het fruit in de blender / staafmixer pureren.
Op deze manier geen kans op een bacterie (tenzij jezelf niet hygienisch te werk gaat) en toch genieten!
Groet Xanthe