Hallo allemaal,
Ik heb even een vraagje. Ik ben een enorme liefhebben van rauw vlees.... tartaar, biefstuk, carpaccio hmmm heerlijk. Ik eet dit dan ook altijd als ik met vrienden/bekenden/familie ga luchen of uit eten ofzo.
Nu ben ik waarschijnlijk weer zwanger en ik ga volgende week lunchen én uit eten, waarbij er 1 persoon is die ook nog eens mee gaat met beide. Ik weet zeker dat als ik geen rauw vlees eet dat ik de vraag krijg of ik zwanger ben en dat het van m'n gezicht af te lezen is. En ook al zou ik het nu afzeggen dat zit ik volgende week. Tevens doe ik ook nog aan paardrijden met diezelfde persoon en daar wil ik zeer binnenkort ook mee stoppen.
Wat mij betreft mogen ze het best voor de 12/13 weken weten, maar stel dat ik nu binnen 2 weken het vruchtje al zal verliezen ga ik 't niet aan iedereen vertellen en dus wil ik nog wel een paar weekjes wachten.
Hoe los ik dit op... want voor het 'alcohol' probleem zijn wel veel smoesjes, maar waarom zou je geen rauw vlees eten?!?
Ik heb even een vraagje. Ik ben een enorme liefhebben van rauw vlees.... tartaar, biefstuk, carpaccio hmmm heerlijk. Ik eet dit dan ook altijd als ik met vrienden/bekenden/familie ga luchen of uit eten ofzo.
Nu ben ik waarschijnlijk weer zwanger en ik ga volgende week lunchen én uit eten, waarbij er 1 persoon is die ook nog eens mee gaat met beide. Ik weet zeker dat als ik geen rauw vlees eet dat ik de vraag krijg of ik zwanger ben en dat het van m'n gezicht af te lezen is. En ook al zou ik het nu afzeggen dat zit ik volgende week. Tevens doe ik ook nog aan paardrijden met diezelfde persoon en daar wil ik zeer binnenkort ook mee stoppen.
Wat mij betreft mogen ze het best voor de 12/13 weken weten, maar stel dat ik nu binnen 2 weken het vruchtje al zal verliezen ga ik 't niet aan iedereen vertellen en dus wil ik nog wel een paar weekjes wachten.
Hoe los ik dit op... want voor het 'alcohol' probleem zijn wel veel smoesjes, maar waarom zou je geen rauw vlees eten?!?