Hoi allemaal,
Ik vind het normaal gesproken leuk om in de keuken te staan. Het staat me nu soms even tegen. Misschien kunnen we elkaar lekkere recepten uitwisselen?
Hier alvast de eerste:
Tagliatelle met spinazie-kaassaus: (4 pers)
Ingrediënten:
*175 gram mager rundergehakt
*12 nestjes tagliatelle
*750 gram diepvries spinazie a la crème
*1 pakje boursin light of paturain light
*1 grote ui gesnipperd
*2 teentjes knoflook
*vers gemalen peper
*2 eetlepels olijfolie
Bereiding:
Fruit de ui en de knoflook in de olijfolie en voeg het gehakt toe. Roer de vooraf ontdooide spinazie en de Boursin door het gehaktmengsel. Kook ondertussen de tagliatelle al dente en verdeel het over de borden. Giet de saus over de pasta en dien het meteen op. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
Eet smakelijk.
Groetjes Claudia...
Ik vind het normaal gesproken leuk om in de keuken te staan. Het staat me nu soms even tegen. Misschien kunnen we elkaar lekkere recepten uitwisselen?
Hier alvast de eerste:
Tagliatelle met spinazie-kaassaus: (4 pers)
Ingrediënten:
*175 gram mager rundergehakt
*12 nestjes tagliatelle
*750 gram diepvries spinazie a la crème
*1 pakje boursin light of paturain light
*1 grote ui gesnipperd
*2 teentjes knoflook
*vers gemalen peper
*2 eetlepels olijfolie
Bereiding:
Fruit de ui en de knoflook in de olijfolie en voeg het gehakt toe. Roer de vooraf ontdooide spinazie en de Boursin door het gehaktmengsel. Kook ondertussen de tagliatelle al dente en verdeel het over de borden. Giet de saus over de pasta en dien het meteen op. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
Eet smakelijk.
Groetjes Claudia...