Hallo moeders,
Mijn zoontje wordt a.s. vrijdag 1 jaar en is erg allergisch. Hij volgt een koemelkeiwit- en glutenvrij dieet. Ik wil heel graag een leuke en lekkere verjaardagstaart voor hem. Er is al zo veel wat hij niet mag eten. Ik wil hem ook graag een keer met ons mee laten smikkelen (zij het dan van een eigen taartje).
Ik ben al bij verschillende bakkers hier in de buurt geweest, maar niemand maakt zulke taarten. Eén bakker bakt wel glutenvrij brood maar gebak niet.
Heeft iemand enig idee of je het uberhaupt wel ergens kan bestellen? Ze keken me allemaal aan alsof ik iets waanzinnigs in m'n hoofd had gehaald....
Of heeft iemand een goed recept voor me? Ik heb al eens op keukenkikker.nl gekeken, maar ik kan nog niet echt iets geschikts vinden. Vaak is het óf glutenvrij óf koemelkeiwitvrij, maar ik moet beide. In sommige recepten komen ook van die onbekende ingrediënten voor. Ik weet soms echt niet waar je al dat spul kunt halen.
Ik zit nu een beetje te denken aan een bodem van rijstwafel en dan een vulling op basis van opvolgmelk (pepti). Maar hoe maak ik een lekkere en stevige vulling? Heeft iemand wel eens zoiets gedaan?
Ik zou jullie heel dankbaar zijn voor jullie tips!
Groetjes
Lies
Mijn zoontje wordt a.s. vrijdag 1 jaar en is erg allergisch. Hij volgt een koemelkeiwit- en glutenvrij dieet. Ik wil heel graag een leuke en lekkere verjaardagstaart voor hem. Er is al zo veel wat hij niet mag eten. Ik wil hem ook graag een keer met ons mee laten smikkelen (zij het dan van een eigen taartje).
Ik ben al bij verschillende bakkers hier in de buurt geweest, maar niemand maakt zulke taarten. Eén bakker bakt wel glutenvrij brood maar gebak niet.
Heeft iemand enig idee of je het uberhaupt wel ergens kan bestellen? Ze keken me allemaal aan alsof ik iets waanzinnigs in m'n hoofd had gehaald....
Of heeft iemand een goed recept voor me? Ik heb al eens op keukenkikker.nl gekeken, maar ik kan nog niet echt iets geschikts vinden. Vaak is het óf glutenvrij óf koemelkeiwitvrij, maar ik moet beide. In sommige recepten komen ook van die onbekende ingrediënten voor. Ik weet soms echt niet waar je al dat spul kunt halen.
Ik zit nu een beetje te denken aan een bodem van rijstwafel en dan een vulling op basis van opvolgmelk (pepti). Maar hoe maak ik een lekkere en stevige vulling? Heeft iemand wel eens zoiets gedaan?
Ik zou jullie heel dankbaar zijn voor jullie tips!
Groetjes
Lies