Vis uit de diepvries

<p>Hallo,</p><p>ik heb nog geen afspraak gehad bij de vk, aankomende woensdag. Dus heb het nog niet kunnen vragen. Voordat ik moet gaan bellen wil ik vragen of jullie dit weten.</p><p> </p><p>mag je vis uit de diepvries eten? </p><p> </p>
 
Hoi, heel veel vis mag je gewoon al. Het schijnt dat je bijvoorbeeld gerookte zalm ook mag als het min 3 dagen in een vriezer van - 18 graden is geweest. Dan zijn de bacteriën wel dood.. 
 
[quote quote=10125995]Hoi, heel veel vis mag je gewoon al. Het schijnt dat je bijvoorbeeld gerookte zalm ook mag als het min 3 dagen in een vriezer van – 18 graden is geweest. Dan zijn de bacteriën wel dood..[/quote]
Oh oké, het ging meer om witte vies als kabeljauw etc.. had wel gelezen dat vacuüm niet mag. 
 
Zolang je de boel verhit voordat je het opeet, is er maar weinig vis die je beter kunt laten staan! Gerookte/rauwe vis daarentegen geeft wel de nodige risico's.
 
Terug
Bovenaan