vlees

Hallo,

onze dochter van bijna een jaar gaat steeds meer met de pot mee eten. Wat ik me echter afvraag is of ze gebakken vlees mag of dat je het nog steeds moet koken?
En prakken jullie het of pureren? (omdat vlees grof van structuur is vergeleken met aardappels en groente)

Groetjes, Anita
 
Hoi,
Het vlees bak ik vanaf dat onze zoon 10 maanden is. Ik bakte het eerst niet te hard en gebruikte geen kruiden. Vanaf dat hij 1 jaar is, ben ik langzaam meer kruiden voor hem gaan gebruiken. Dit ging goed en hij reageerde er niet anders op (qua ontlasting en winderigheid e.d.). In het begin (7-9 mnd)  pureerde ik het, maar al gauw sneed ik het heel erg fijn en bouwde ik het langzaam op naar grovere stukjes. Nu krijgt hij stukjes van ongeveer 1x1 cm en is het net zo gekruid als dat wij het eten.
Groetjes,
Marieke
 
Terug
Bovenaan