voedselvergiftiging

Ik heb twee weken geleden voedselvergiftiging gehad na het eten van bedorven kip. Ik was bang voor een miskraam, maar die heb ik gelukkig niet gehad. Ik vraag me nu wel af of het op de een of andere manier schadelijk is geweest voor het vruchtje. Heeft iemand dit gehad tijdens de zwangerschap en ben je daarna gewoon bevallen van een gezonde baby?
 
Ik wil je niet bang maken, maar het ligt eraan wat de oorzaak was van de voedselvergiftiging. (zat er bijv. listeria bij (waar je over het algemeen zelf geen last van hebt),  dan is dat heel gevaarlijk)

Ik zou deze vraag stellen aan je verloskundige of gynaecoloog. Zij kunnen je wellicht geruststellen.

Sterkte en ik wens je een mooie gezonde zwangerschap.

Miep
 
Ik denk zelf eerder aan Salmonella. Maar dat kan volgens mij ook heel gevaarlijk zijn. Ik heb volgende week een afspraak met de huisarts, dus misschien kan hij antwoord geven. Groetjes en bedankt voor je reactie.
 
Terug
Bovenaan