Hallo allemaal,
Graag jullie mening ...
Stel, er ligt rauw vlees (zoals carpaccio) op een schaal bij niet-rauw vlees. Kun je dan gewoon het rauwe vlees overslaan, maar wel eten van het andere vlees? Of is het beter van niet?
Donderdag heb ik een vergadering, waar vlees en vis op die manier geserveerd gaat worden als voorgerecht. Ik ben pas 6 weken zwanger, dus wil er geen ruchtbarheid aan geven. Maar niet mee-eten valt ook zo op ....
Wat denken jullie, kan het kwaad?
Graag jullie mening ...
Stel, er ligt rauw vlees (zoals carpaccio) op een schaal bij niet-rauw vlees. Kun je dan gewoon het rauwe vlees overslaan, maar wel eten van het andere vlees? Of is het beter van niet?
Donderdag heb ik een vergadering, waar vlees en vis op die manier geserveerd gaat worden als voorgerecht. Ik ben pas 6 weken zwanger, dus wil er geen ruchtbarheid aan geven. Maar niet mee-eten valt ook zo op ....
Wat denken jullie, kan het kwaad?