Hoi,
Ik ben even kwijt wie hier op het forum de taarten specialist is..maar ik wil haar graag wat vragen
Aangezien ik geen hobby kok ben, en al dus niet zo goed kan freubelen in de keuken heb ik van het weekend geprobeerd een slagroomtaart te maken.
Ik moet zeggen...Goed gelukt!! Viel me reuze mee!
Nu m'n vraag...Kan je de cake al eerder klaar maken dan de avond vantevoren en bijv. invriezen of wordt het dan te droog? En hoelang kan je de taart (helemaal opgemaakt enzo) bewaren?
Was nu zo onhandig om pas later te bedenken hoe ik de snoepjes op de zijkant moest krijgen...dus dat mislukte deze keer. Maar de volgende x moet ik neem ik aan eerst op z'n zij houden in de snoepjes en daarna pas de bovenkant insmeren?! Of heb je een ander trucje?
Waar haal jij je taartversiering, of maak je die allemaal zelf van marsepein?
Groetjes en alvast bedankt!
Sannemams
ps..heb je nog meer tips voor deze flop-kok?
Ik ben even kwijt wie hier op het forum de taarten specialist is..maar ik wil haar graag wat vragen
Aangezien ik geen hobby kok ben, en al dus niet zo goed kan freubelen in de keuken heb ik van het weekend geprobeerd een slagroomtaart te maken.
Ik moet zeggen...Goed gelukt!! Viel me reuze mee!
Nu m'n vraag...Kan je de cake al eerder klaar maken dan de avond vantevoren en bijv. invriezen of wordt het dan te droog? En hoelang kan je de taart (helemaal opgemaakt enzo) bewaren?
Was nu zo onhandig om pas later te bedenken hoe ik de snoepjes op de zijkant moest krijgen...dus dat mislukte deze keer. Maar de volgende x moet ik neem ik aan eerst op z'n zij houden in de snoepjes en daarna pas de bovenkant insmeren?! Of heb je een ander trucje?
Waar haal jij je taartversiering, of maak je die allemaal zelf van marsepein?
Groetjes en alvast bedankt!
Sannemams
ps..heb je nog meer tips voor deze flop-kok?