Hallo allemaal!
Wie kan mij helpen?
Ik dacht dat ik gewoon mozzarella kon eten tijdens mijn zwangerschap, maar nu was ik op een kookcursus en daar vertelden ze me dat dat niet kon. Het zou niet goed zijn voor de baby.
Nu had ik weer gehoord dat de 'goedkope' mozzarella van koemelk altijd gepasteuriseerd is in Nederland en dus veilig. En dat je buffelmozzarella ook gewoon kunt eten omdat de gevaarlijke bacterie niet in buffelmelk zit.
Wie weet nu wat waar is?
Ik moet volgende week weer naar de vk en dan kan ik het ook vragen, maar ik vergeet de laatste tijd zoveel, dat ik het hier maar alvast vraag.
Groeten,
Erica
Wie kan mij helpen?
Ik dacht dat ik gewoon mozzarella kon eten tijdens mijn zwangerschap, maar nu was ik op een kookcursus en daar vertelden ze me dat dat niet kon. Het zou niet goed zijn voor de baby.
Nu had ik weer gehoord dat de 'goedkope' mozzarella van koemelk altijd gepasteuriseerd is in Nederland en dus veilig. En dat je buffelmozzarella ook gewoon kunt eten omdat de gevaarlijke bacterie niet in buffelmelk zit.
Wie weet nu wat waar is?
Ik moet volgende week weer naar de vk en dan kan ik het ook vragen, maar ik vergeet de laatste tijd zoveel, dat ik het hier maar alvast vraag.
Groeten,
Erica