A
Anoniem
Guest
Hoi allemaal
Ik ben een echte kaasfreak, maar nu ik zwanger probeer te worden loop ik steeds tegen het probleem aan dat je eigenlijk geen kaas mag eten waar "lait ecru" (rauwe melk) inzit. Als het op de verpakking staat is dat makkelijk maar lang niet altijd staat dat erop.
Als er staat dat er melk inzit, is dat dan rauw of gesteriliseerd/gepasteuriseerd? Ik zit bijvoorbeeld nog te twijfelen over mozarella en feta.
Ik heb ook ergens hier op het forum gelezen dat je in het begin nog geen bloed deelt met je kindje, dus dat het dan nog niet zo erg is wat je eet en drinkt. Weet iemand hier meer over?
Alvast bedankt voor jullie reacties.
Ik ben een echte kaasfreak, maar nu ik zwanger probeer te worden loop ik steeds tegen het probleem aan dat je eigenlijk geen kaas mag eten waar "lait ecru" (rauwe melk) inzit. Als het op de verpakking staat is dat makkelijk maar lang niet altijd staat dat erop.
Als er staat dat er melk inzit, is dat dan rauw of gesteriliseerd/gepasteuriseerd? Ik zit bijvoorbeeld nog te twijfelen over mozarella en feta.
Ik heb ook ergens hier op het forum gelezen dat je in het begin nog geen bloed deelt met je kindje, dus dat het dan nog niet zo erg is wat je eet en drinkt. Weet iemand hier meer over?
Alvast bedankt voor jullie reacties.