Wie heeft er de gouden tip voor Witlof??

A

Anoniem

Guest
He meiden,

Wij vinden zelf witlof errug lekker (meestal rauw met vanalles er door heen), maar onze kleine dame dus niet. En dat is zo jammer, want wij hebben bijna altijd nog witlof over. Zo zonde om weg te gooien.
Ik heb geprobeerd: gekookt met ham en kaas, en gekookt met peer.

Heeft iemand van jullie een andere tip voor mij om uit te proberen???

Alvast bedankt

Gr. ilone
 
 Hallo

Ik doe voor de jongste de witlof goed gaar laten koken en dan met aardappels en een flinke schijf   ham en dan pureren met de staafmixer. Bij hem gaat het er goed in en zo deed ik dat toen bij de oudste ook en ook zij at het lekker op.
Maar volgens mij had je dit al geprobeerd.

bg
 
Witlof met een lepel rozijnen er door doet het vaak erg goed.
 
Hier wordt witlof gegeten uit de oven met ham en kaas.
De jongens (6 en 8 jaar) zijn er niet dol op,maar Joyce(10 maand) vindt het heerlijk.

Groetjes Jessica
 

Hoi hoi,

Jayden is erg gek op het recept uit opperdepop:

- 150 gr aardappels
- 2 appels
- 1 struikje witlof

Eerst de aardappels 5 minuten laten koken dan de witlof en appel erbij, 10 minuten door koken.
Dit is ongeveer voor 2 porties en kan 2 maanden bewaard worden in de vriezer.

Hoop dat het wat is voor jou kleine, sucses ermee....

Groetjes, Patricia(Jayden 18-05-2007)
 
Onze meid is gek op witlof en eet het zo:

1 stronk witlof
1 plakje ham
1 grote aardappel
halve of hele appel

Ik gooi alles klein gesneden in de pan met water (behalve de ham) en kook het ongeveer 15 min. Even pureren en smullen maar!
 
Terug
Bovenaan