Wie heeft er nog meer onzekerheden mbt voeding

Dit is wat ik vond:

Zwanger en vis:

Wel:

Zalm uit blik
Verse zalm
Garnalen
Krab
Kreeft
Schol
Makreel
Haring
Kabeljauw
Tonijn uit blik
Schelvis


NIET:
Roofvissen, zoals haai en verse tonijn
Alle vis die vacuüm verpakt is


Maar mijn advies bel ten alle tijde je VK die beantwoorden die vragen echt met liefde!

Succes!
 
Jaha ik vind vis ook moeilijk. Ik begrijp je vraag want het zit in een zakje, zo kunnen er lijkt mij net zo goed bacterieen bij komen als bij de vacuum verpakte vis.

Ik vraag me af of ansjovis uit blik mag? Anyone?

En salami enzo? Hier in Spanje mag je geen enkele worst of ham (alleen de ham zoals we die in NL kennen maar die is niet zo makkelijk verkrijgbaar, het is hier allemaal droge ham). Ik heb geen idee wat ik op brood mag eten.
 
Volgensmij mag je die zakjes tonijn gewoon. Die tonijn is toch hetzelfde als uit een blikje? Ik bedoel de manier van bewerken. Die tonijn is gekookt ofzo?? Iig niet zoals gerookte zalm bijv. dat wordt niet verhit en dus doodt het de bacteriën niet. Lastig hoor!! Soms zit ik ook zo te dubben, mag het nu wel of mag het nu niet...?
Ik denk dat ansjovis uit blik ook mag, maar idd bij twijfel ff checken bij je vk!
Betreft spaanse worst, ik heb geen idee!! Hier in NL zou ik zo'n salami worst gewoon eten. Maar.hoef er niet over na te denken want vind de meeste vlees soorten stinken sinds ik zwanger ben en eet het dus niet. (geldt alleen voor broodbeleg, bij mn avondeten lust ik het wel)
:)
 
Terug
Bovenaan