Ik ben nu bijna 36 weken zwanger en heb gedurende de hele periode behoorlijk wat gerookte zalm (voorverpakt van Euroshopper) gegeten. Heb al 2 keer aan mijn verloskundige gevraagd of dat mocht en die zei: ja, mits je het niet te lang laat staan en gelijk opeet. Omdat ik gelezen heb hoe gezond vette vis is voor de baby, heb ik dat regelmatig gegeten, voorverpakte gerookte zalm in flinke hoeveelheden. Maar nu lees ik op allerlei voedingssites en dit forum dat het toch een listeria-bacterie kan bevatten. Baal nu als een stekker, want hoe weet ik nu of ik die besmetting niet toch gekregen heb en ik ben boos op de verloskundige die mij heeft gezegd dat het wel mag. En hoe kan het dan dat er zo verschillend over gedacht wordt.
Hopelijk ben ik niet de enige hierin en kan iemand mij enigszins gerust stellen.
Hopelijk ben ik niet de enige hierin en kan iemand mij enigszins gerust stellen.