Ze smelten de kaaazen.

A

Anoniem

Guest
Ehm, met het oog op welke kazen je moet vermijden etc.

Danish Blue, je weet wel die stinkkaas, mag je die wel. Want ik heb begrepen dat je kaas gemaakt van rauwe mek niet mag. Ik heb alleen geen idee of dat ook geldt voor Danish Blue. Is een soort schimmelkaas...geloof ik...
 
Hoi,
je mag geen kaas met ongepasteuriseerde melk en de kans dat je die in Nederland tegen komt is volgens mij niet zo groot. Je kunt het gewoon op de verpakking lezen en als het van gepasteuriseerde melk is dan mag je dat gewoon hebben hoor.
Birgit
 
Hahah, leuke titel Aicha,

zoals Birgit al zegt je mag alleen geen kazen die van rauwe melk gemaakt zijn. Kijk even op de verpakking als bij de ingredienten  geen "au lait cru" of "ongepasteuriseerde melk" op "van rauwe melk gemaakt" staat, dan kan je het gewoon eten. In de supermarkten in Nederland verkopen ze bijna geen kaas van rauwe melk. Bij de kaaswinkel hebben ze die wel. Voor de zekerheid altijd even de ingredienten nakijken!

groetjes Pauline
 
Terug
Bovenaan