Broodbeleg en toetje

Op brood: 100% pindakaas, boter zonder zout, avocado, appelstroop, biologische jam zonder suiker, aardbei, huttenkase, Heel af en toe smeerkaas met weinig zout
Als toetje gaven we alleen biologische yoghurt of fruit. Nu met dit warme weer kun je ook ijsjes maken van yoghurt en fruit of waterijsjes van diksap
 
Pindakaas, huttenkase, geitenkaas, aardbeien, heel soms appelstroop en ik maak zelf puree van zoete aardappel met wortel, kikkererwten met pompoen en zo nog een paar opties.
Toetje eten wij ook niet altijd. Wel krijgt ze volle yoghurt na haar hapje maar die dingen als Danoontje en noem maar op echt niet.

Ik ga nu zelf ijsjes maken van gepureerd fruit met een beetje water.

Je kunt eigenlijk zo makkelijk zelf dingen maken :)
 
Ik zat hier pas ook over te brainstormen met een vriendin, wij hebben bedacht: avocado, geprakte banaan/aardbei, hummus, smeerbare geitenkaas, notenpasta, vega smeerworst, kipfilet
 
Terug
Bovenaan