Geen menstruatie, geen positieve test?

Hey allemaal,

Ik post dit bericht omdat ik me wat onzeker voel, graag mijn verhaal wil delen en misschien dat jullie tips hebben.

In augustus had ik een positieve test. Super nieuws, kindje gezien en het hartje klopte. Met 11 weken bleek dat het hartje met 10 weken gestopt was en het kindje niet meer leefde . Uiteindelijk is de mk 2 weken daarna op gang gekomen.

Een week erna bleek er bij de vk nog wat restweefsel te zitten dus op naar de gynaecoloog. Na de tweede controle echo bleek alles schoon en zag ze live een eisprong van 2 eitjes. Dit is nu zo goed als 2,5 week geleden. Tijdens en na de afspraak bij de gyn heb ik 6 dagen bloedverlies gehad. Hierna stopte het. Omdat ik vanuit het ziekenhuis groen licht had om het met deze 2 eitjes te proberen hebben we dat gedaan.

Je raadt het al, tot op heden geen positieve test of menstruatie. Alle testen die ik doe zijn negatief (al worden de action early’s na afleestijd wel positief). Er is dus nog geen bloedverlies, wel af en toe wat krampen en dingen die ik bij de zwangerschap ook voelde. Wel heb ik rond, wat ik denk de innestelingsperiode, een heel klein beetje roze bloedverlies gehad.

Zou de bloeding die ik gehad heb toch een menstruatie geweest zijn? Zou ik toch zwanger kunnen zijn? En wanneer zou ik bij welke specialist aan de bel kunnen trekken? Wie heeft tips of dit eerder meegemaakt?
 
Ik zou even afwachten. Die zes dagen vloeien zou een menstruatie geweest kunnen zijn. Al rijmt dat weer niet met een eisprong. Dat je nog licht positief test kan nog van de miskraam zijn. Dat was ook nog niet zo lang geleden.
 
Terug
Bovenaan