Hoe ervaar jij de opvoeding & het ouderschap?

gekepaulussen

New member
Deze vraag staat centraal in een internationaal onderzoek dat nu van start gaat. Hierin wordt gekeken naar ervaringen van ouders bij het opvoeden van hun kind en worden allerlei factoren in kaart gebracht die hierbij een rol spelen. Het onderzoek wordt uitgevoerd in verschillende landen over de hele wereld.

We zijn op zoek naar vaders, moeders of verzorgers met tenminste 1 kind (tot 18 jaar) dat nog thuis woont die een vragenlijst willen invullen en hun ervaringen met ons willen delen. De antwoorden op de vragen worden volledig vertrouwelijk behandeld. We zijn erg blij als u de tijd neemt de vragenlijst in te vullen omdat we daar uiteindelijk ouders die de opvoeding als zwaar ervaren mee kunnen helpen.

Klik op de link voor het starten van de vragenlijst: tiny.cc/parenting

Heel veel dank alvast!
Prof. Hedwig van Bakel en dr. Marieke van Egmond (Tilburg University)
 
Hebben jullie nagedacht over de praktische kant. Iemand zit alleen thuis met de kleine. Krijgt een rits negatief gestelde vragen achter elkaar. Stel dat iemand die negatieve vragen inderdaad allemaal bevestigend beantwoord. Die bevestigd voor zichzelf dat alles aan het kind ligt. Wat doet die persoon? Doet die het kind iets aan, of gaat hij/zij braaf psychologische hulp zoeken, en wachten tot wachtlijsten zijn weggewerkt.
 
Terug
Bovenaan