Ja daar ben ik weer,
Ik heb eigenlijk nog een vraag. Volgens mij mag je wel gewoon brie en zo hebben. Er zit geen rouwe melk in en daar gaat het volgens mij om toch?? Als er rouwe melk in zit staat er toch au lait cru op de verpakking???
Gisteren ook weer, we waren op een verjaardag en die eeuwige discusies over wel of geen schimmelkazen, ik weet het niet meer. Volgens mij ging het echt alleen over de rouwe melk maar je hoort zoveel over de schimmel op zich dat dat ook slecht is. Wie helpt me uit de brand, ik zou graag brie en zo blijven eten maar wel alleen als het vijlig is. Ik hoop op reacties!!!!!!
liefs, Ank
Ik heb eigenlijk nog een vraag. Volgens mij mag je wel gewoon brie en zo hebben. Er zit geen rouwe melk in en daar gaat het volgens mij om toch?? Als er rouwe melk in zit staat er toch au lait cru op de verpakking???
Gisteren ook weer, we waren op een verjaardag en die eeuwige discusies over wel of geen schimmelkazen, ik weet het niet meer. Volgens mij ging het echt alleen over de rouwe melk maar je hoort zoveel over de schimmel op zich dat dat ook slecht is. Wie helpt me uit de brand, ik zou graag brie en zo blijven eten maar wel alleen als het vijlig is. Ik hoop op reacties!!!!!!
liefs, Ank