Hoi,
Ik had tijdens mijn zwangerschap ook zoveel last van brandend maagzuur en kreeg van mijn verloskundige (die ook homeopaat is) de volgende tip:
Schil een aardappel en rasp hier een eetlepel aardappel vanaf. Eet dit op door heel goed te kauwen. In aardappel zit zetmeel en dat zorgt ervoor dat er een beschermend laagje in je maag ontstaat waardoor maagzuur niet meer omhoog kan komen. Ik weet dat het misschien stom klinkt hoor maar ik had echt alles geprobeert en werd gek van het brandende maagzuur. Geen enkel middel hielp. Maar dit wel....
Verder vond ik de Rennies ook wel redelijk helpen. Alle andere dingen die hier al vermeld staan hadden bij mij geen effect. Maar dat is natuurlijk wel voor iedereen verschillend.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt want ik weet hoe vervelend het is. Nog even volhouden. Na je bevalling heb je er meteen geen last meer van, hi hi!
Sterkte!!
Groetjes Saskia