Melk/vochtverlies uit tepel na 2 jaar…

goeiendag dames,

Me jongste zoontje is 2 jaar en 4 maanden. Ik heb 4 maanden fulltime bij hem gekolfd.

Nu ineens heb ik al 2 keer in een maand meegemaakt dat ik een klein vlekje in me shirt heb, alsof me tepel een beetje heeft gelekt. Eerste keer dacht ik er niks achter maar de tweede keer heb ik toch de dokter gebeld. Pas over een week een afspraak.

Mijn moeder en oma hebben allebei borstk gehad en nu ik dit heb ben ik gelijk in paniek. Me zoontje is al 2 jaar….? Me andere borst als ik wat harder druk komt er ook dezelfde substantie doorizchtig/wit uit…. Maar die andere heeft gewoon echt 2 vlekjes geven.

Ik heb me eigen onderneming in borstkolven en toevalllig toen het gebeurde was ik wel een blog aan het schrijven over me borstvoeding/kolf periode……. Hormonen? Ik weet het niet, maar ik maak me zo druk.

De assistente van de huisarts belde gelijk terug voor een afspraak en die zij, heb ik je laten schrikken? Ik zij een beetje( want ze zou pas morgen terug bellen) nadat ik vertelde dat me moeder en oma dat hebben gehad zij ze, ah mocht het zo zijn dan ben je nog jong…… wtf?!

Mijn vraag…. Hebben meerdere moeders wel is nog melk/ vochtverlies gehad na zollang? Nou is het niet altijd heb het nu 2x deze maand meegemaakt. Eerste keer knuffelde ik met me zoontje en nu dit.

Heel gek, maak me erg druk. Afspraak pas over een week. Ik kan nog niet zwanger zijn want ben net ongesteld geweest
 
De enige die je meer duidelijkheid kan geven is een arts die een goed onderzoek uitvoert. Vocht uit de tepel buiten borstvoedingperiode is wel altijd een dokter bezoek waard.

Het zou natuurlijk iets hormonaals kunnen zijn. Maar ook op een forum kan niemand hier iets zinnigs over zeggen. Hoop dat je snel meer duidelijkheid hebt. Sterkte!
 
Terug
Bovenaan