Jaja ook ik ga eraan geloven. En heb zoveel ideeën en rondgekeken, ik heb er zin in! Moet alleen nog bijna 3 weken wachten.
Nu zag ik dat je marsepein heb en fondant. Dat laatste ook in rol fondant zodat je het ook als "laag" kan gebruiken. Nu zijn we niet zo van de marsepein hier, dus wilde dat proberen.
Iemand al ervaring mee?
En wat gebruikten jullie als vulling tussen de lagen?
Wij zitten aan citroenbavarois te denken en citroenkwark. Lekker fris, maar dan ga ik het wel kant en klaar kopen, kan toch wel?
En wat voor recept voor taart? Gewoon cake?
Liefs Irene, die er erg veel zin in heeft!!!!!
Nu zag ik dat je marsepein heb en fondant. Dat laatste ook in rol fondant zodat je het ook als "laag" kan gebruiken. Nu zijn we niet zo van de marsepein hier, dus wilde dat proberen.
Iemand al ervaring mee?
En wat gebruikten jullie als vulling tussen de lagen?
Wij zitten aan citroenbavarois te denken en citroenkwark. Lekker fris, maar dan ga ik het wel kant en klaar kopen, kan toch wel?
En wat voor recept voor taart? Gewoon cake?
Liefs Irene, die er erg veel zin in heeft!!!!!