@ Nikky

Heey Nikky.

Wat leuk dat je weer zwanger bent! jij ook gefeliciteerd idd heel snel weer, hier was het niet echt een bewuste keuze ik zou een spiraal nemen maar mijn menstruatie kwam maar niet en de zwangerschapstesten testen allemaal negatief toen zei de huisarts dat ik 2 weken moest wachten en niet teveel water moest drinken (wat urine verdund en het hormoon) en na 2 weken weer getest bleek ik toch zwanger te zijn hahaha bang maar uiteindelijk toch heeel blij! vooral mijn man die vind het geweldig zijn droom is uitgekomen!

Ja ik ben door de bevalling van mijn zoontje nu ook heel erg bang en ik word extra gecontroleerd en krijg hier therapie voor ze gaan alles doen om het makkelijker te maken en de angst wat weg te nemen. na de bevalling van mijn zoontje heb ik het 2 á 3 maanden heel zwaar gehad voor het wat beter ging. Hij doet het wel geweldig en word de 27e 1 jaar! heeft 8 tandjes zegt al veel woordjes en is van kruipen en staan nu naar lopen gegaan gaat al heel snel he!

hoe is het verder met jou en de kleine?
ik praat mee op fb met de december mama's omdat ik 3dec ben uitgerekend.
als je wilt kun je mij toevoegen op fb https://www.facebook.com/lahijan.sadek

Liefs,
Lahijan
 
Hoihoi,

sorry voor de late reactie!! Best druk zo, met twee kleintjes haha.
Lijkt me best even schrikken als de zwangerschap niet gepland is. Maar fijn dat je er wel blij mee bent :D

Wat doet je kleine man het goed zeg :) Thiago heeft deze week voor het eerst wat stapjes achter zijn loopwagen gezet. De dag daarna begon hij met kruipen. Hij heeft tot nu heel de tijd iets tussen kruipen en tijgeren in gedaan haha.
Verder gaat het hier goed, Thiago is dol op zijn nieuwe broertje gelukkig. Diego is een week te vroeg geboren, ben ook nu weer ingeleid. Deze keer geen zwangerschapsvergiftiging gelukkig, maar een tekort aan vruchtwater. Heb een supersnelle bevalling gehad, in 2 uur en 17 minuten was Diego er al!

Ik ga je toevoegen op Facebook :D
 
Terug
Bovenaan