• Ouders van Nu zoekt jou voor een interessant artikel! Heb je een bijzonder verhaal om te delen, waarbij ons forum van kleine of grote betekenis is geweest? Laat het ons weten in dit topic en wie weet sta jij uitgelicht in ons magazine!

Omneo voeding / speen voor fles

Evi

New member
Hoi! Wij zijn vanwege krampjes en veel huilen (krijssen!) over van Kruidvat naar Omneo voeding van nutrilon. In combinatie met Sab simplex. Dit lijkt goed te gaan maar we hebben nu een ander probleem waar we tegenaan lopen.

We hebben de Difrax fles en voorheen ging het goed met speen S. Nu met de nieuwe voeding gaat dat veel te langzaam (/ze krijgt er bijna niks uit). Maar de M gaat veel te snel. Ze heeft dan binnen 5-10 min de fles leeg. Proberen te rekken tussendoor geeft enorme frustratie. Ze zet het dan op het krijsen. Ook als we de S speen geven gaat ze helemaal los. Combineren werkt dus ook niet. Probleem is als we haar op het tempo die M laten drinken ze weer last krijgt van krampjes.

De dr Browns fles met speen pakt ze helemaal niet.

Iemand hier ervaring mee en tips voor fles/speen? Of andere tips?
 
Met een hete naald het gaatje van de S iets groter proberen te maken? Dan krijg je misschien een tussen maatje tussen S en M
 
Terug
Bovenaan