Paranoia over eten....Rauwkost, eten jullie dat?

Hoi

Ik werd alleen gewaarschuwd voor soft- en schepijs in het buitenland (door de vk). Het wordt gemaakt van rauwe melk, dus als de machine niet goed schoongemaakt is kunnen hier bacterien in groeien. In nederland keurt de voedsel en waren autoriteit dit en bij de grotere bedrijven (bijv. Mac ed) kun je er wel van uitgaan dat de boel goed schoon gehouden wordt. In het buitenland moet je gewoon uitkijken bij de kleinere tentjes. Voorverpakte ijsjes mogen overigens wel. (heb ik dus heerlijk van genoten op cyprus bij 45 graden)
Verder eet ik lekker bijna iedere week brie (wel uit de supermarkt, dus gepasturiseerd) Rauwkost op zijn tijd vind ik ook geen probleem, alleen sla uit de supermarkt (voorgesneden en gewassen) was ik nog even een keertje extra en als ik het bij een tentje haal kijk ik even of ik het vertrouw ivm hygiene. En een lekker visje haal ik bij een goede visboer op dorp, dus lekker vers.
Ik let dus wel op, maar als je alle lijstjes moet geloven mag je niets meer.

Groetjes natalie
 
Terug
Bovenaan