RAUWE HARING?

Als de vis vers is, hoef je je niet zo'n zorgen te maken en is haring zelfs erg gezond.
Maar de verlosk. zei dat je toch wel op moet passen met vaccuum verpakte gerookte producten omdat deze al langer verpakt zitten kan hier toch de listeria bacterie in ontwikkelen.
 
Maar pas er wel mee op. Want hoe vers de vis precies is weet je niet, en hoe koud de vis is bewaard weet je ook niet.

Ik ben dol op verse haring, maar eet het voorlopig toch niet. Wel tonijn of makreel uit blik, en alle soorten gebakken vis.

Over gerookte zalm ed hoor ik wisselende geluiden. De een zegt dat het wel mag, en de ander zegt weer dat je moet oppassen. Dat doe ik dus ook voorlopig maar niet. (helaas)
 
Haring mag gewoon, maar met mate haha
oppassen met voorverpakte vis uit de supermarkt, gerookte zalm, ja
ik heb het een keer gehaald bij visboer, maar het smaakt me gewoon niet.
Oppassen met tonijn (uit blik mag wel) is een roofvis, net zoals koningsmakreel, gewone makreel   mag weer wel.
Als je twijfeld over wat je wel en niet mag,bij de vk hebben ze foldertjes en anders op www.voedingscentrum.nl kijken!
eetse!!!!

liefs Daantje
 
Terug
Bovenaan