Ik ga aankomend weekend uit eten en ben nu 23 weken zwanger.
Echter gaan we naar een restaurant waar voornamelijk vlees als hoofdgerecht wordt geserveerd, maar heb eigenlijk geen idee wat nu (half)rauw is en goed doorbakken. Weten jullie welk vlees ik met gerust hart kan gaan eten?
- Gegrilde kogelbiefstuk
- kalfsbiefstuk
- lamsboutjes
- ribeye steak
- speenvarken
- varkenshaas
- boeuf stroganoff (gestoofd rundvlees)
- Stoofschotel met stukjes biefstuk
Pff.. volgens mij maak ik me druk om niets, maar heb niet zoveel zin in dat ik m'n eten moet opeten terwijl ik er aan twijfel of het goed is voor de kleine. Ook zie ik dat sommig vlees geserveerd wordt met champignon-cognacsaus. Tja.. geen idee of ik daar aan moet beginnen...
En om nou "simpel" kipfilet te gaan eten... vind ik eigenlijk ook maar niets...
Liefs Rixt
Echter gaan we naar een restaurant waar voornamelijk vlees als hoofdgerecht wordt geserveerd, maar heb eigenlijk geen idee wat nu (half)rauw is en goed doorbakken. Weten jullie welk vlees ik met gerust hart kan gaan eten?
- Gegrilde kogelbiefstuk
- kalfsbiefstuk
- lamsboutjes
- ribeye steak
- speenvarken
- varkenshaas
- boeuf stroganoff (gestoofd rundvlees)
- Stoofschotel met stukjes biefstuk
Pff.. volgens mij maak ik me druk om niets, maar heb niet zoveel zin in dat ik m'n eten moet opeten terwijl ik er aan twijfel of het goed is voor de kleine. Ook zie ik dat sommig vlees geserveerd wordt met champignon-cognacsaus. Tja.. geen idee of ik daar aan moet beginnen...
En om nou "simpel" kipfilet te gaan eten... vind ik eigenlijk ook maar niets...
Liefs Rixt